سوپ اسفناج
ساعت ٧:۳۳ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/۱٢/٤  کلمات کلیدی: آشپزی(غذاها)

 مواد لازم

اسفناج 500 گرم
آرد دو قاشق سوپخوری
کره 50 گرم
شیر نصف پیمانه
آب نصف پیمانه
خامه 20 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
پیاز داغ دو قاشق سوپخوری

طرز تهیه

اسفناج را با نصف پیمانه آب می‌‌پزیم بعد از پخته شدن داخل آبکش می‌‌ریزیم و با دست کمی فشار می‌‌دهیم تا آب اسفناج کاملا گرفته شود. آرد را کمی تفت می‌‌دهیم تا بوی خامی آن از بین برود. سپس شیر را به آرد اضافه کرده و هم می‌‌زنیم تا جوش بیاید. کره را آب کرده و اسفناج را در کره سرخ می‌‌کنیم بعد نمک، فلفل و دو قاشق پیاز داغ را به آن می‌‌افزاییم. در آخر مخلوط شیر و آرد را داخل آن می‌‌ریزیم و خوب هم می‌‌زنیم و روی آن را با خامه تزئین می‌‌کنیم.