شیرینی پرتقالی
ساعت ٧:۳٥ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/۱٢/٤  کلمات کلیدی: آشپزی(شیرینی ها)

 مواد لازم

آرد سفید 250 گرم
روغن جامد 100 گرم
پودرقند 80 گرم
رنده پوست پرتقال سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ابتدا آرد و روغن را مخلوط کنید، سپس پودرقند را اضافه کرده و بعد با رنده پوست پرتقال را که از قبل آماده کردید خوب مخلوط کنید. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده خمیر را به دلخواه قالب زده و بعد در سینی فر کاغذ انداخته شیرینها را بچینید و به مدت 20 دقیقه درون فر قرار دهید وقتی سرد شد آن را در ظرف مخصوص شیرینی بچینید.