شیرینی فندقی
ساعت ٧:٤۳ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/۱٢/٤  کلمات کلیدی: آشپزی(شیرینی ها)

 مواد لازم

مغز فندق بوداده بدون نمک 125 گرم
مغز بادام بوداده بدون نمک 125 گرم
آرد سفید 250 گرم
پودر ‌قند 250 گرم
هل کوبیده یک قاشق مرباخوری
روغن 175 گرم
پودر پسته به میزان لازم

طرزتهیه

ابتدا در ظرفی روغن ریخته و آرد را به آن اضافه می‌کنیم و حرارت می‌دهیم تا طلایی شود. هل، بادام و فندق چرخ کرده را به آن می‌افزاییم تا سرخ شود. بعد از مدتی آن را از روی حرارت برداشته و می‌گذاریم تا سرد شود. پودر قند را درون یک ظرف مسطح ریخته و با آن مخلوط می‌کنیم و با پشت قاشق مواد را صاف کرده و روی آن پودر پسته می‌ریزیم و به صورت لوزی برش می‌زنیم و درون ظرف دیگری می‌چینیم.