آب تمر
ساعت ٧:٠٩ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/۱٢/٤  کلمات کلیدی: آشپزی(غذاها)

کشاورزانی که تابستان، در صحرا کار می کردند از این غذا برای رفع تشنگی و جلوگیری از گرمازدگی استفاده می نمودند.

مواد لازم

1- تمر 200 گرم     2- آب 2 لیوان     3- شکر نصف مقدار تمر

طرز تهیه

 

تمر را با آب مخلوط کرده و خوب می فشاریم تا کاملا نرم شود. هسته های آن را می گیریم. سپس شکر را کم کم اضافه می کنیم تا طعم دلخواه را بگیرد. اکنون می توان آن را با نان صرف کرد.