شیرینی پرتقالی

 مواد لازم

آرد سفید 250 گرم
روغن جامد 100 گرم
پودرقند 80 گرم
رنده پوست پرتقال سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ابتدا آرد و روغن را مخلوط کنید، سپس پودرقند را اضافه کرده و بعد با رنده پوست پرتقال را که از قبل آماده کردید خوب مخلوط کنید. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده خمیر را به دلخواه قالب زده و بعد در سینی فر کاغذ انداخته شیرینها را بچینید و به مدت 20 دقیقه درون فر قرار دهید وقتی سرد شد آن را در ظرف مخصوص شیرینی بچینید.

/ 0 نظر / 6 بازدید